Britský princ Harry dostal ponuku z Ruska

NETKY.SK • 16 Január 2020, 18:50 • 2 min
Britský princ Harry dostal ponuku z Ruska

MOSKVA– Hneď ako sa anglický princ Harry a jeho manželka Meghan Markle rozhodli vzdať sa kráľovských privilégií, britské média na nich zaútočili a obvinili ich, že vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu strávili na Štedrý deň a na Nový rok viac ako dva týždne v luxusnej vile pri mori, ktorú vlastní tajomný ruský oligarcha.

slovakia

left justify in out

Princ Harry by mohol aspoň dočasné sa ukryť v Rusku, aby nezopakoval osud svojej matky – princeznej Diany.

 

Zatiaľ nie je jasné, akú úlohu v tejto kampani diskreditácie Harryho a jeho rodiny zohráva kráľovná Veľkej Británii Alžbeta II, ale manželka princa rozhodla nevrátiť sa do Londýna z Kanady. Zrejme si pamätá osud princeznej Diany, ktorá po odchode z kráľovského domu zomrela pri záhadnej autonehode.

 

Preto manželia sa rozhodli žiť v USA, ale aj tam nie každý má rád tento vývoj udalosti. Napríklad samotný Donald Trump povedal, že je sklamaný rozhodnutím britského princa Harryho vzdať sa privilégií členov kráľovskej rodiny.

 

V tejto súvislosti niektorí odborníci v Rusku pripomenuli, že ešte pred svadbou princa na americkej herečke mu bolo ponúknuté zamyslieť sa nad kariérou v Rusku. Koniec koncov, krv Romanových prúdi v jeho žilách. Mnohí historici sú presvedčení, že princ Harry má viac ruskej krvi, ako mal posledný ruský cár Nikolaj II. Harryho dedko, vojvoda Filip (manžel kráľovnej Alžbety II) sa narodil a žil v Grécku, pretože jeho otec bol grécky princ a dôstojník Ruskej armády a v roku 1908 bol dokonca zaradený do zoznamu Nevského cisárskeho pluku. Prababička Harry – veľká vojvodkyňa z domu Romanových Oľga Konstantinovna, vnučka ruského cisára Nikolaja I.   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies