Balotelli znovu v kurze, o búrliváka prejavilo záujem niekoľko tímov

NETKY.SK • 16 Máj 2018, 11:01 • 2 min
Balotelli znovu v kurze, o búrliváka prejavilo záujem niekoľko tímov

MARSEILLE - Taliansky futbalista Mario Balotelli by mohol v lete zamieriť do francúzskeho tímu Olympique Marseille. S vedením 9-násobného tamojšieho národného šampióna sa už údajne dohodol na podmienkach zmluvy.

slovakia

left justify in out

Dôležitým faktorom v prípade presunu niekdajšieho hráča Interu i AC Miláno, Manchestru City či FC Liverpool je prípadné účinkovanie Marseille v budúcoročnej edícii Ligy majstrov. Olympique má šancu vybojovať si miestenku medzi elitou v stredajšom finále Európskej ligy proti Atléticu Madrid. Uviedol to portál football-italia.net s odvolaním sa na Tuttomercatoweb.

Dvadsaťsedemročnému útočníkovi vyprší v lete po dvoch rokoch zmluva s francúzskym Nice, v sezóne 2017/2018 strelil 26 gólov v 37 súťažných zápasoch. Balotelliho talianske médiá spájali aj s návratom do vlasti. Záujem o jeho služby prejavil AS Rím či Fiorentina, tieto kluby však neboli ochotné splniť jeho požiadavky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies