Balotelli poprel obvinenia, že bol drogovým dílerom

NETKY.SK • 1 Jún 2013, 11:51 • 2 min
Balotelli poprel obvinenia, že bol drogovým dílerom

RÍM - Taliansky futbalista Mario Balotelli dementoval tvrdenia, že bol v minulosti drogovým dílerom a obvinenia označil za "neuveriteľné klamstvá".

slovakia

left justify in out

Informátor mafie Armando De Rosa pre vyšetrovateľov uviedol, že hráč AC Miláno bol pred tromi rokmi zapletený do obchodovania so zakázanými látkami v severnej okrajovej štvrti Neapola Scampii.

 

"Spočiatku sme sa na tom zabávali, ale potom ma to nahnevalo a hlavne urazilo. Toto je otrasný príbeh. Neviem, ako niekto môže niečo také vymyslieť," citovala agentúra Reuters reakciu rozhorčeného Balotelliho, ktorý tvrdí, že má k drogám negatívny vzťah: "Neznášam drogy. Do Scampie som išiel s pár priateľmi, ale nič neobvyklé sa tam nestalo." 

Tréner reprezentácie Cesare Prandelli a prezident Asociácie talianskych futbalistov Damiano Tommasi vyjadrili hráčovi podporu. "Nechápem niektorých ľudí, že stále musia ísť po Mariovi. Je zvláštne, že vždy, keď sa blíži zápas talianskej reprezentácie, musí sa niečo stať," hneval sa Prandelli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies