Bale môže do Realu prestúpiť veľmi skoro, tvrdí Villas-Boas

NETKY.SK • 28 August 2013, 17:28 • 2 min
Bale môže do Realu prestúpiť veľmi skoro, tvrdí Villas-Boas

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu Tottenham Hotspur André Villas-Boas pôsobil v stredu rezignovaným dojmom ohľadom odchodu svojho zverenca Garetha Bala do Realu Madrid. Portugalský kouč však prezradil, že londýnsky klub stále zvažuje napariť waleskému krídelníkovi pokutu, keďže dvadsaťštyriročný rodák z Cardiffu sa neukázal na utorkovom ani stredajšom tréningu "kohútov".

slovakia

left justify in out

"Je súčasťou veľkého prestupu do Realu Madrid. Ak sa to naozaj stane, prajeme mu však dobré. Nepovažujeme však za korektné, že s nami netrénuje," povedal Villas-Boas na stredajšej tlačovej konferencii a dodal: "Je na vedení klubu, či sa rozhodne, že Balove správanie je hodné pokuty."

Tréner aktuálne tretieho tímu Premier League Villas-Boas uviedol, že Bale je na pokraji odchodu do Realu Madrid. "Môže sa to stať veľmi, veľmi skoro," predznamenal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies