V bytovom dome sa zrútilo schodisko! Vyhlásili tu mimoriadnu situáciu

NETKY.SK • 24 August 2022, 10:19 • 2 min
V bytovom dome sa zrútilo schodisko! Vyhlásili tu mimoriadnu situáciu

MICHALOVCE – K zrúteniu schodiska došlo v utorok v bytovom dome na Mlynskej ulici v Michalovciach. V súvislosti s tým v meste večer vyhlásili mimoriadnu situáciu a zasadal krízový štáb.

slovakia

left justify in out

Mestský úrad v stredu informoval, že nedošlo k žiadnej ujme na životoch ani na zdraví. Po zrútení schodiska na mieste zasahovali záchranné zložky. Krízový štáb zasadal už dvakrát aj za účasti splnomocnenca vlády SR pre rómske komunity Jána Hera a jeho spolupracovníkov.

 

„Štáb prijal všetky nevyhnutné opatrenia, ktoré si táto situácia vyžaduje. Mesto Michalovce pomáha v tejto situácii aj napriek tomu, že s obyvateľmi spomínaného bytového domu nemá nájomné zmluvy,“ uviedla za radnicu vedúca odboru komunikácie, marketingu a kultúry Mária Stričková.

 

Už v utorok vo večerných hodinách pre zhruba 120 obyvateľov bytového domu podľa úradu zabezpečili nevyhnutné potreby vrátane prechodného nocľahu v miestnej škole. „V tejto činnosti pokračujeme a, samozrejme, situáciu monitorujeme,“ dodala Stričková.

 

 

Možno vás zaujme: Vláda má prerokovať zmeny v dôchodkovom sporení, elektrine aj plyne



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies