Baauer zverejnil skladbu Kung Fu

NETKY.SK • 25 Február 2016, 15:05 • 2 min
Baauer zverejnil skladbu Kung Fu

NEW YORK - Americký producent a dídžej Baauer, známy predovšetkým vďaka hitu Harlem Shake, zverejnil novú skladbu Kung Fu.

slovakia

left justify in out

Novinka, v ktorej sa ako hostia predstavili americkí rapperi Pusha T a Future, mala premiéru v stredu v šou Zanea Lowea v rádiu Beats 1. Skladba pochádza z Baauerovej debutovej štúdiovky Aa, ktorá sa dostane na trh už v piatok 18. marca. Nahrávka bude obsahovať trinásť skladieb vrátane vlaňajšieho singla GoGo! a piesne Day Ones. Ako hostia sa na štúdiovke predstavia tiež napríklad M.I.A., Rustie, Novelist, Leikeli 47 či Tirzah.


Baauer, vlastným menom Harry Bauer Rodrigues, sa narodil vo Philadelphii, no v detstve žil okrem USA aj v Nemecku a Veľkej Británii. Momentálne pôsobí v newyorskom Brooklyne. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2012, keď vydal spomínaný singel Harlem Shake, s ktorým dobyl rebríček Billboard Hot 100. O rok neskôr spoločne s Just Blazeom nahral skladbu Higher, v ktorej hosťoval Jay Z. Predvlani vydal EP nahrávku s názvom ß obsahujúcu singel One Touch (feat. AlunaGeorge & Rae Sremmurd).

 


Tracklist albumu Baauer - Aa:
01 Church
02 GoGo!
03 Body
04 Pinku
05 Sow
06 Day Ones f. Novelist & Leikeli 47
07 Good & Bad
08 Way From Me f. Tirzah
09 Temple f. M.I.A. & G-Dragon
10 Make It Bang f. TT The Artist
11 Kung Fu f. Pusha T & Future
12 Church Reprise f . Rustie
13 Aa



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies