Automobilové preteky v Dobšinej si vyžiadajú úplnú uzáveru ciest

NETKY.SK • 13 September 2023, 11:16 • 2 min
Automobilové preteky v Dobšinej si vyžiadajú úplnú uzáveru ciest

DOBŠINÁ - Automobilové preteky s názvom Rallye Dobšiná si v sobotu (16. 9.) vyžiadajú i dopravné obmedzenia. K úplnej uzávere ciest dôjde na území okresov Rožňava a Spišská Nová Ves, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

slovakia

left justify in out

Dopravné obmedzenia sa dotknú ciest II/533 a II/535. Úplne uzavreté budú od 7.00 do 19.00 h úseky ciest od Gemerskej Polomy po Hnilec, od obce Mlynky po križovatku s cestou II/533 v smere na obec Hnilec a úsek medzi Hnilcom a Súľovou.

 

"Úplná uzávera a obchádzkové trasy budú označené prenosným dopravným značením. Polícia v tejto súvislosti vyzýva účastníkov cestnej premávky, aby sa plne venovali vedeniu vozidla, zvýšili pozornosť z dôvodu zmeny dopravného značenia a využili obchádzkové trasy," uviedla krajská policajná hovorkyňa.

 

Dopravné obmedzenia budú v piatok (15. 9.) a sobotu platiť aj v meste Dobšiná, uzavretá bude časť Ulice SNP. "Z uvedených dôvodov prosíme občanov, aby neparkovali motorové vozidlá na miestnej komunikácii. Zároveň je potrebné včas vyparkovať z dvora, aby sa predišlo zablokovaniu výjazdu a vjazdu do dvorov rodinných domov," informovala samospráva na svojej oficiálnej webovej stránke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: Motor-Max.cz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies