Autogramiáda Becka, Hrbatého a Dlouhého na "dvorci" trnavského námestia

NETKY.SK • 23 September 2010, 07:27 • 2 min
Autogramiáda Becka, Hrbatého a Dlouhého na "dvorci" trnavského námestia

Autogramiáda Becka, Hrbatého a Dlouhého na "dvorci" trnavského námestia

slovakia

left justify in out

img

V historickom centre Trnavy, na Trojičnom námestí, vyrástol v stredu popoludní improvizovaný tenisový dvorec. Prišli sa tam ukázať poprední svetoví hráči, účastníci 5. ročníka medzinárodného turnaja ATP Challenger Trophy, ktorý sa hrá tento týždeň v Empire Tenis Centre na Ulici Jána Hajdóczyho. Obdivovatelia Dominika Hrbatého, Karola Becka a českého daviscupového reprezentanta Lukáša Dlouhého (víťaza štvorhry 2009 na  French Open a US Open, v oboch prípadoch s Indom Leanderom Paesom), sa tu mohli stretnúť so svojimi športovými idolmi na autogramiáde a krátko si s nimi zahrať či odfotografovať sa.
      "Takéto autogramiády som už absolvoval. Teším sa však, že na tejto sympatickej akcii som s mojimi dlhoročnými tenisovými kamarátmi Dominikom a Karolom. Inak, do trnavského challengeru ma zapísali prvý raz, určite nie však posledný," uviedol pre TASR 27-ročný Lukáš Dlouhý. "Okrem pohostinného prostredia som v Trnave našiel prekrásny areál s tenisovým hotelom. Určite je tu jeden z najlepšie organizovaných challengerov v celej sérii ATP Tour. Tentoraz som si na dvorcoch TC Empire zahral iba singla, keďže pre deblový turnaj momentálne nemám kvalitného partnera. Verím, že o rok sa k vám vrátim," dodal na záver Dlouhý, ktorý v júlovom štvrťfinále Davisovho pohára v Čile pomohol Česku k postupu do semifinále.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies