Motivácia Bruins pred šiestym zápasom sa zvýšila aj vďaka chybe miestneho denníka

NETKY.SK • 11 Jún 2019, 11:39 • 2 min
Motivácia Bruins pred šiestym zápasom sa zvýšila aj vďaka chybe miestneho denníka

ST. LOUIS - Hokejisti Bostonu dokázali utiecť hrobárovi z lopaty, keď na ľade Blues vyhrali šiesty zápas finále Stanley Cupu. Mužstvu okolo kapitána Zdena Cháru motivácia určite nechýbala, no o jej zdvohnutie a povzbudenie do zápasu sa nechtiac pričinili aj miestne médiá.

slovakia

left justify in out

Hokejisti Bostonu priznali, že pred šiestym zápasom finále play off NHL na ľade St. Louis ich k víťazstvu namotivovala aj chyba miestneho denníka. Periodikum St. Louis Post-Dispatch vo svojej elektronickej verzii predčasne oslávilo triumf Blues. Bruins však dokázali v St. Louis vyhrať aj vďaka gólu kapitána Zdena Cháru 5:1 a vynútili si rozhodujúci siedmy duel na svojom ľade.

 

 

"Videli sme to," povedal obranca Bruins Brandon Carlo v reakcii na uniknuté materiály. "Určite to v nás zapálilo oheň. Také veci sa nám nepáčia a určite by sa nemali stávať. Pomohlo nám to viac sa skoncentrovať na zápas," uviedol.

 

 

St. Louis Post-Dispatch predčasne korunoval Blues za víťazov Stanleyho pohára. Denník si pripravil materiály pre prípad, že by "bluesmani" titul vyhrali. Dokonca mal pripravený aj ďakovný list prezidenta Blues Toma Stillmana i stránku s veľkým textom "Gratulujeme našim šampiónom St. Louis Blues". Oba materiály nešťastne unikli na jednej z digitálnych platforiem. 

 

 

Chybu si v Post-Dispatch rýchlo uvedomili a text stiahli, lenže jeho kópie už na sociálnych sieťach kolovali. "Ospravedlňujeme sa, niekoľko detailov nám predčasne uniklo. Dúfame, že sa o tieto správy budeme môcť s vami čoskoro podeliť," uviedli zástupcovia vydavateľa.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies