Australian Open: Lekári dali Fogninimu zelenú, večer odletí do Melbourne

NETKY.SK • 7 Január 2014, 18:44 • 2 min
Australian Open: Lekári dali Fogninimu zelenú, večer odletí do Melbourne

RÍM - Taliansky tenista Fabio Fognini môže štartovať na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open 13. - 26. januára v Melbourne. Utorňajšie vyšetrenia zadného stehenného svalu na ľavej nohe dopadli uspokojivo a hráč bude včas fit, večer odletí na južnú pologuľu. Informáciu priniesol web Live Tennis.

slovakia

left justify in out

Prípadná Fogniniho absencia ešte mohla doslova v poslednej chvíli posunúť do hlavnej súťaže Martina Kližana, ak by sa Talian odhlásil do hodiny pred stredajším začiatkom kvalifikačných bojov.

Dvadsaťšesťročný 16. muž svetového rebríčka Fognini minulý štvrtok nedohral osemfinálové 2. kolo dvojhry v indickom Chennai proti domácemu Jukimu Bhambrimu, následne zrušil svoj štart v tohtotýždňovom Sydney a zamieril domov. "Môžem len oddychovať a dúfať v najlepší vývoj," skonštatoval vtedy Fognini, držiteľ dvoch vlaňajších singlových titulov na hlavnej profesionálnej úrovni (Hamburg, Stuttgart).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies