ATP Peking: Djokovič vo štvorhre s Wawrinkom, chýbalo mu to

NETKY.SK • 1 Október 2013, 12:32 • 2 min
ATP Peking: Djokovič vo štvorhre s Wawrinkom, chýbalo mu to

PEKING - Srbský líder tenisového svetového rebríčka ATP vo dvojhre Novak Djokovič hráva štvorhru na turnajovej úrovni len sporadicky.

slovakia

left justify in out

Výnimku urobil tento týždeň v Pekingu, kde spojil svoje sily so Švajčiarom Stanislasom Wawrinkom, držiteľom deblového zlata z OH 2008 práve v čínskej metropole (s Rogerom Federerom). "Nole" sa dosiaľ naposledy predstavil v debli vo februári v Dubaji v SAE po boku svojho mladšieho brata Marka.

"Chýbalo mi to, lebo si myslím, že štvorhra vnáša do mojej hry množstvo pozitív. Napríklad aj sebaistotu, ktorá vyvstáva z pocitu tímového ducha namiesto tradičnej osamelosti na kurte. V debli sa delíte o zážitok s partnerom a je to vhodná platforma na popracovanie na podaní či returne," citoval Djokoviča portál Tennis World. 

Rovnaký web pridal informáciu, že 26-ročný Belehradčan po newyorských US Open pracoval v Monte Carle s Poliakom Wojciechom Fibakom, ktorý počas letnej zámorskej série turnajov pribudol do realizačného tímu ako konzultant. Djokovič teraz predznamenal, že rozhodnutie o prípadnom pokračovaní tejto kooperácie padne po ázijskom turné. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies