ATP Marseille: Wawrinka vynechá turnaj kvôli zraneniu

NETKY.SK • 6 Február 2014, 14:04 • 2 min
ATP Marseille: Wawrinka vynechá turnaj kvôli zraneniu

MARSEILLE - Po tohtotýždňovom Montpellieri a budúcotýždňovom Rotterdame sa napokon ani tenisové podujatie ATP World Tour 250 Open 13 vo francúzskom Marseille (17. - 23. februára) nebude môcť pýšiť štartom čerstvého grandslamového šampióna Stanislasa Wawrinku.

slovakia

left justify in out

Švajčiarsky hrdina januárových melbournských Australian Open si lieči zranenú nohu. Minulý týždeň hral takisto ako Roger Federer v Novom Sade proti domácim Srbom v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov. V piatok sa postarali o náskok 2:0 pre hostí, ktorí napokon triumfovali 3:2, pričom istotu postupu mali už v sobotu. 

Jednotkou v Marseille je Čech Tomáš Berdych pred domácim tandemom Richard Gasquet, Jo-Wilfried Tsonga (víťaz ročníkov 2009 a 2013). Nad čiaru hlavnej singlovej súťaže sa posunul Nemec Tobias Kamke. Prvým náhradníkom je Francúz Kenny De Schepper, druhým Lukáš Lacko. Pred desiatimi rokmi sa na tomto podujatí radoval z titulu Dominik Hrbatý. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies