Ariana Grande sa stretla so zranenými fanúšikmi

NETKY.SK • 3 Jún 2017, 10:20 • 2 min
Ariana Grande sa stretla so zranenými fanúšikmi

BRATISLAVA - Americká speváčka Ariana Grande, na ktorej májovom koncerte v Manchestri došlo k teroristickému útoku, sa v piatok stretla s niekoľkými fanúšikmi, ktorí na koncerte boli a utrpeli úri útoku zranenia.

slovakia

left justify in out

Ariana vystúpi v nedeľu v Manchestri na benefičnom koncerte, z ktorého výťažok poputuje rodinám obetí útoku. Do Manchestru však priletela už v piatok a večer bola pozrieť deti, ktoré sa zo zranení utrpených na koncerte liečia v miestnej detskej nemocnici.

Otec jedného z dievčat po Arianinej návšteve povedal, že svoju dcéru ešte nikdy nevidel takú šťastnú. „Dokonca aj ja som sa rozplakal," cituje ho britská BBC.

Pri samovražednom útoku ba koncerte, ku ktorému došlo 22. mája, zahynulo 22 ľudí a desiatky ďalších utrpeli zranenia. V súvislosti s útokom polícia stále zadržiava desiatich mužov vo veku od 18 do 44 rokov, ktorí by mohli byť jeho spolupáchateľmi.

V nedeľu sa v Manchestri uskutoční benefičný koncert One Love Manchester, na ktorom okrem Ariany Grande vystúpia aj Justin Bieber, Miley Cyrus, The Black Eyed Peas, Coldplay, Katy Perry, Pharrell Williams a ďalší interpreti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies