Argentínčan Podio po ôsmich rokoch skončil v Podbrezovej a dohodol sa so Zlínom

NETKY.SK • 14 Jún 2017, 13:41 • 2 min
Argentínčan Podio po ôsmich rokoch skončil v Podbrezovej a dohodol sa so Zlínom

ZLÍN - Argentínsky futbalový stredopoliar Pablo Podio prestúpil zo slovenského fortunaligového klubu ŽP Šport Podbrezová do českého tímu FC Fastav Zlín. Podpísal bližšie nešpecifikovanú zmluvu.

slovakia

left justify in out

"Česká liga je pre mňa výzva. Chcem si overiť, či na ňu budem dosť dobrý. Chcel som po ôsmich rokoch zmeniť prostredie. V mojom rozhodovaní zohrala rolu aj možnosť zahrať si v Európskej lige. Prejavený záujem zlínskeho klubu bol pre mňa príjemným prekvapením," uviedol Podio na webe fcfastavzlin.cz.

 

Športový manažér moravského klubu Zdeněk Grygera na adresu 27-ročného rodáka z La Playosa skonštatoval: "Je technicky veľmi dobre vybavený, silný v osobných súbojoch a dokáže vystreliť. Jeho výhodou je to, že vie perfektne po slovensky, dokonca vlastní slovenský pas."

Podio pôsobil na Horehroní od roku 2008. Fastav Zlín v ročníku 2016/2017 triumfoval v Českom pohári a predstaví sa v skupinovej fáze Európskej ligy. Už v piatok 23. júna v Uherskom Hradišti bude práve Zlín súperom Slovana Bratislava v zápase o Československý superpohár.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies