Bratislavskú Starú tržnicu na tri dni ovládne chuť piva

NETKY.SK • 23 Október 2023, 16:45 • 2 min
Bratislavskú Starú tržnicu na tri dni ovládne chuť piva

Bratislavská Stará tržnica v centre hlavného mesta sa na tri dni – 25.-27. októbra premení doslova na kráľovstvo piva.

slovakia

left justify in out

Na Craft Beer Festivale Salónu piva môžete spoznať mnohé zaujímavé remeselné pivovary zo Slovenska aj zo zahraničia. Jedinečného festivalu sa zúčastní viac ako štyridsať pivovarov, predstaví sa tu viac ako dvesto rôznych vzoriek piva.

Dozviete sa rôzne zaujímavosti o tomto populárnom nápoji, spoznáte nové, netradičné chute piva. Jednotlivé pivovary tu predstavia svoje celkom nové pivá, ambasádori Salónu Piva pre vás vyberú rebríček najlepších pív Salónu piva.

Predstaví sa tzv. Homebrew Village – slovenskí domovariči piva zo združenia Brewhub, ktorí sa podelia o skúsenosti varenia piva v domácich podmienkach. Zaujímavosťou tohto ročníka bude tiež prezentácia skvelých maďarských remeselných pivovarov.

Môžete sa rozhodnúť pre skupinové vstupné (5-10- osôb) s degustátorom, ktorý vás prevedie festivalom a odborne okomentuje jednotlivé vzorky. Súčasťou festivalu bude opäť aj Elite Barber, ktorý vás perfektne ostrihá.

Salón Piva organizuje Craft Beer Festival v Bratislave (aj ďalších slovenských mestách) už po niekoľký raz, organizátori veria, že sa opäť stretne s veľkým záujmom milovníkov kvalitného, poctivo vyrábaného piva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
salón piva
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies