Aogo z Hamburgu tvrdí, že na Mallorce nedovolenkoval

NETKY.SK • 20 August 2013, 18:15 • 2 min
Aogo z Hamburgu tvrdí, že na Mallorce nedovolenkoval

BERLÍN - Nemecký futbalista Dennis Aogo si dvojdňové voľno na uvedomenie si svojich slabších stránok vysvetlil po svojom, strávil ho na španielskom ostrove Mallorca.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný obranca však tvrdí, že na Mallorcu nešiel dovolenkovať, ale na ostrove sa stretol so svojím agentom. Napriek tomu jeho klubový tréner Thorsten Fink vyhlásil, že Aogo bude musieť tvrdo zabrať, aby si udržal svoje miesto v zostave pred sobotným ligovým zápasom na ihrisku Herthy Berlín. "Hráčom som dal dvojdňové voľno, aby si uvedomili, čo môžu v budúcnosti robiť lepšie. Prestávku nemali využiť pre účely letu na Mallorcu," zúril Fink po utorkovom tréningu.

Fink bol po sobotňajšej prehre 1:5 s Hoffenheimom taký rozzúrený, že svojim zverencom nariadil dvojdňové voľno. Čas mali využiť na to, aby si uvedomili, v akých oblastiach sa majú zlepšiť. V prvých dvoch kolách nového ročníka najvyššej nemeckej dlhodobej súťaže získal Hamburg iba jeden bod za remízu so Schalke 04 Gelsenkirchen.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies