Antl sa vzdal funkcie kapitána Prešova

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 10:42 • 2 min
Antl sa vzdal funkcie kapitána Prešova

PREŠOV - Hádzanár Radoslav Antl sa vzdal funkcie kapitána v majstrovskom Tatrane Prešov, jeho funkciu dočasne prevzal po prvom kole hlasovania Alexander Radčenko.

slovakia

left justify in out

O novom kapitánovi hlasovali hráči počas sústredenia na Makarskej riviére v Baškom Polji. "Prekvapilo ma, že sa Rado Antl funkcie vzdal. Prvé kolo volieb vyhral s tesným počtom hlasov Saša Radčenko pred Mišom Kopčom. Druhé kolo sa uskutoční po úplnom skompletizovaní kádra. Dovtedy je kapitánom Radčenko. Ak mám byť úprimný a mohol by som si vybrať, moja voľba na kapitána by bola Dajnis Krištopans,“ prezradil pre denník Korzár majiteľ Tatrana Miloslav Chmeliar.

 

U Krištopansa oceňuje majiteľ klubu, že je lídrom v príprave, zápasoch i v plnení profesionálnych povinností. Druhým v jeho rebríčku by bol Kopčo. "Pokiaľ ide o Radčenka, ten už aj tak má povinností v mužstve ako hrajúci asistent trénera Petra Dávida skutočne dosť. Preto neviem, či by táto kombinácia bola najideálnejšia. V každom prípade však konečný výsledok volieb budem rešpektovať,“ doplnil pre Korzár Miloslav Chmeliar. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies