FOTO: Americký senátor Rand Paul odovzdal Putinovi list

NETKY.SK • 8 August 2018, 17:19 • 2 min
FOTO: Americký senátor Rand Paul odovzdal Putinovi list

MOSKVA - Americký senátor Rand Paul, ktorý dnes navštívil Moskvu, oznámil na svojom Twitteri, že odovzdal ruskému prezidentovi Vladimírovi Putinovi list od amerického vodcu Donalda Trumpa.

slovakia

left justify in out

 

Paul zdôraznil, že pre neho bolo veľkou cťou odovzdať list amerického prezidenta. V liste Donald Trump zdôrazňuje potrebu ďalšej spolupráce v rôznych oblastiach vrátane boja proti terorizmu, zintenzívnenia dialógu medzi legislatívnymi orgánmi krajín a obnovy kultúrnych výmen.

 

8. augusta média informovali, že Rand Paul navštívi Petrohrad a bude rokovať s guvernérom Georgiom Poltavčenkom. Stretnutie sa uskutoční vo štvrtok 9. augusta. Téma ich rokovania nebola špecifikovaná.

 

Delegácia USA navštívila Moskvu v pondelok 6. augusta. Okrem Paula moskvu navštívil aj Don Huffines a prezident inštitútu Cato Peter Gettler.

 

img

 

Americkí politici diskutovali s predsedom Výboru pre zahraničné veci rady federácie Konštantínom Kosáčovom a predsedom Výboru pre medzinárodnú politiku Štatnej dumy Leonidom Slutským.

 

Toto je druhé stretnutie medzi ruskými a americkými poslancami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
KAratina New
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies