Na Liptove avizujú veľmi dobré podmienky na lyžovanie

NETKY.SK • 10 Marec 2023, 11:00 • 2 min
Na Liptove avizujú veľmi dobré podmienky na lyžovanie

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Na Liptove avizujú stále veľmi dobré podmienky na lyžovanie aj dostatok voľných ubytovacích kapacít. Potvrdila to Katarína Šarafínová z Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Liptov.

slovakia

left justify in out

Dodala, že najsilnejší týždeň zaznamenali od 20. do 26. februára, keď súbežne prázdninovali deti zo západného Slovenska aj poľskej Varšavy a Mazovského vojvodstva. "V regióne sú veľmi dobré lyžiarske podmienky, v Jasnej sa lyžuje v celom stredisku na severnej aj južnej strane Chopku. Dobré podmienky avizujú aj Malinô Brdo pri Ružomberku, Ski Centrum Opalisko v Závažnej Porube, Ski areál Podbreziny v Liptovskom Mikuláši, Dolinky v Žiarskej doline, Žiarce v Pavčinej Lehote či Čertovica," vymenovala Šarafínová.

 

Do konca tohto týždňa na Liptove premávajú v plnej prevádzke aj bezplatné skibusy. Ako podotkla riaditeľka liptovskej OOCR Darina Bartková, prepravu skibusmi ocenia najmä tí lyžiari, ktorým sa nepodarí ubytovať bezprostredne pri svahoch. "Skibusy premávajú do Jasnej z celého regiónu, pričom zo záchytného parkoviska na začiatku Demänovskej doliny jazdia v intervale každých 15 minút," povedala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies