Americký basketbalista Bradley Beal prvýkrát v kariére mení dres, ide do Phoenixu za Chrisa Paula

NETKY.SK • 19 Jún 2023, 10:30 • 2 min
Americký basketbalista Bradley Beal prvýkrát v kariére mení dres, ide do Phoenixu za Chrisa Paula

WASHINGTON - Americký basketbalista Bradley Beal po 11 rokoch zmení dres v NBA. Odchádza do Phoenixu za Chrisa Paula.

slovakia

left justify in out

Americký basketbalista Bradley Beal po 11 rokoch zmení dres v NBA. Odchádza do Phoenixu za Chrisa Paula. Oba tímy už potvrdili dohodu, výmena sa môže stať oficiálnou až po drafte, ktorý je na programe 22. júna.

 

Beal bol líder Wizards, ktorí ho draftovali v roku 2012 a podľa zmluvy mal právo vetovať akúkoľvek výmenu. S odchodom do Suns však súhlasil a stane sa štvrtým hráčom s maximálnym kontraktom v tíme popri Deandre Aytonovi, Devinovi Bookerovi a Kevinovi Durantovi. Nový majiteľ Phoenixu Mat Ishbia tak iba na plate týchto štyroch hráčov minie v nadchádzajúcej sezóne 163 miliónov dolárov a deklaruje tak snahu získať prvý titul v histórii klubu aj za cenu prekročenia platového stropu, čo jeho predchodca Robert Sarver odmietal.

 

Washington vyjadril vôľu prevziať Paulov kontrakt, no neočakáva, že 38-ročný hviezdny veterán bude za tím hrať. Wizards sa nedostali do play off v uplynulej sezóne a vydajú sa cestou omladenia kádra. Pre Paula hľadajú tretí tím do výmeny, prípadne sú ochotní ho vyplatiť. Správu zverejnil portál ESPN.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies