Americkí basketbalisti bez Rosa nemali problém s Dominikáncami

NETKY.SK • 21 August 2014, 09:53 • 2 min
Americkí basketbalisti bez Rosa nemali problém s Dominikáncami

NEW YORK - Reprezentácia USA poskladaná z hviezd basketbalovej NBA má za sebou ďalší prípravný zápas na Svetový pohár v Španielsku.

slovakia

left justify in out

S výberom Dominikánskej republiky si v newyorskej Madison Square Garden poradili poľahky 105:62. Oproti predchádzajúcemu súboju s Brazíliou chýbal na súpiske Derrick Rose, ktorý sa len pomaly dostáva do tempa po dlhom zdravotnom výpadku. V základnej zostave vybehli na palubovku Kyrie Irving, Stephen Curry, James Harden, Kenneth Faried a Anthony Davis.

 

"Snažím sa ísť na to opatrne a chrániť sa, ako sa len dá. Pred nami je náročný program, za uplynulé dva roky je to moja najväčšia basketbalová porcia. Chcem hrať, ale prvoradé je teraz moje zdravie," povedal Rose. 

Realizačný tím na čele s hlavným trénerom Mikom Krzyzewským stojí pred rébusom vybrať zo šestnástky hráčov tucet pre šampionát. "Bude to veľmi, veľmi ťažké rozhodovanie," priznal Krzyzewski. Do piatkového zápasu s Portorikom však žiadne rezy v kádri robiť nebude. Nastúpiť by už mal aj Rose. 

Prípravný zápas - výsledok 
USA - Dominikánska republika 105:62 (28:17, 25:14, 27:14, 25:17) 
Najviac bodov: Gay, DeRozan po 13, Irving, Harden, Drummond po 12 - García a Feldeine po 14, Sosa 11 
Divákov: 16 080 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies