Ambiciózne Lipsko získalo brankársky talent zo Stuttgartu

NETKY.SK • 23 Február 2017, 15:55 • 2 min
Ambiciózne Lipsko získalo brankársky talent zo Stuttgartu

LIPSKO - Nováčik najvyššej nemeckej súťaže RB Lipsko pokračuje v budovaní kádra do budúcnosti. Klub, ktorý si nad očakávania počína v aktuálnej sezóne I. bundesligy, angažoval Philippa Köhna z VfB Stuttgart.

slovakia

left justify in out

Osemnásťročný brankár chytajúci za stuttgartské mužstvo do 19 rokov sa stane hráčom Lipska od nasledujúceho ročníka. VfB s ním chcelo predĺžiť kontrakt, v lete odíde ako voľný hráč. S RB sa dohodol na zmluve do júna 2021. Köhn je ďalší produkt stuttgartskej brankárskej školy, ktorý sa rozhodol pokračovať v kariére v inom klube. Pred ním opustili VfB napríklad Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Loris Karius (FC Liverpool) či Odisseas Vlachodimos (Panathinaikos Atény).

"Patrí medzi proaktívnych brankárov, ktorého nebojácnosť korešponduje s našou hernou filozofiu," komentoval úlovok športový riaditeľ druhého tímu bundesligovej tabuľky Ralf Rangnick.  
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies