Vladimir Putin v každoročnej debate prisľúbil viac financií do sociálnych programov

NETKY.SK • 20 Jún 2019, 17:49 • 2 min
Vladimir Putin v každoročnej debate prisľúbil viac financií do sociálnych programov

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin prisľúbil vo štvrtok v rámci vládnych modernizačných snáh naliať viac financií do sociálnych programov.

slovakia

left justify in out

V každoročnej debate s občanmi, v rámci ktorej odpovedá na otázky divákov, čelil najmä sťažnostiam na nízke mzdy a dôchodky. Putin odpovedal prezentovaním plánov na zvýšenie platov zamestnancom verejného sektora.


Otázky ruskému prezidentovi poslalo prostredníctvom telefonátov, videoodkazov či cez internet viac než 1,5 milióna divákov.

 

 

Pre obyvateľov Ruska je to zriedkavá príležitosť posťažovať si na svoje problémy priamo hlave štátu. Okrem nízkych platov ľudí trápili tiež zničené cesty, staré školy, preplnené nemocnice a iné sociálne témy.

Putin poznamenal, že na Rusko mal negatívny dopad pokles cien ropy i medzinárodné sankcie. Jedným dychom však dodal, že ruská ekonomika v poslednom čase posilnila.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies