Amber Heard zažalovala komika Douga Stanhopea za ohováranie

NETKY.SK • 4 Jún 2016, 17:43 • 2 min
Amber Heard zažalovala komika Douga Stanhopea za ohováranie

BRATISLAVA - Americká herečka Amber Heard zažalovala za ohováranie komika Douga Stanhopea. Stalo sa tak po tom, čo Stanhope v článku publikovanom na portáli The Wrap uviedol, že 30-ročná rodáčka z Austinu vydiera manžela, herca Johnnyho Deppa, s ktorým sa momentálne rozvádza.

slovakia

left justify in out

Heard v máji obvinila 52-ročného Deppa z domáceho násilia. Podľa Stanhopea, ktorý je Deppov priateľ, ide o falošné obvinenia, ktorými herečka chcela manžela donútiť, aby súhlasil s jej podmienkami rozvodu.


Heard na tvrdenia v článku reagovala vyhlásením, že sú nepravdivé. Od Stanhopea prostredníctvom žaloby teraz žiada nešpecifikované odškodné, ktoré plánuje venovať útočisku pre obete domáceho násilia. Komika a ďalšie nemenované osoby žaluje aj za zámerné spôsobenie emocionálneho nepokoja.


Heard podala žiadosť o rozvod 23. mája v Los Angeles. Dôvodom sú podľa nej neprekonateľné rozdiely. Herečka od manžela žiada alimenty. Podľa doterajších informácií však Depp chce, aby súd túto žiadosť zamietol. Po tom, čo Heard obvinila Deppa z domáceho násilia, súd mu uložil dočasný zákaz približovania sa. Pre tieto obvinenia musí Depp 17. júna vypovedať pred súdom. Heard a Depp začali oficiálne randiť v roku 2012. Prvý raz sa vzali vlani 3. februára v jeho dome vo West Hollywoode a druhý raz si povedali áno o päť dní neskôr na Bahamách.


Amber Laura Heard odštartovala hereckú kariéru menšími úlohami v seriáloch, akým bol napríklad O.C. California (2003 - 2007), v ktorom si zahrala v roku 2005. O dva roky neskôr účinkovala napríklad v seriáli Tajomstvá Palm Springs (2007). Predstavila sa aj vo filmoch Sexi mŕtvola (2005), Alpha Dog (2006), Bitkári (2008), Zombieland (2009), Jonesovci (2009), Smrtonosná jazda (2011), Machete zabíja (2013), Paranoia (2013), 3 dni na zabitie (2014), Magic Mike XXL (2015) či Dánske dievča (2015).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies