77-ročnú dôchodkyňu obrali podvodníci o celoživotné úspory

NETKY.SK • 16 Apríl 2021, 13:33 • 2 min
77-ročnú dôchodkyňu obrali podvodníci o celoživotné úspory

Niektorým podvodníkom chýba čo i len najmenší kúsok ľudskosti. Neznáma žena zavolala 77-ročnej seniorke a povedala jej, že jej syna niekto zbil, vybili zuby, a že ak chce, aby prišiel domov má poslať peniaze.

slovakia

left justify in out

77-ročná žena v strachu o jej dieťa súhlasila, so ženou sa dohodla, že po peniaze príde taxikár

 

"Ženský hlas v telefóne naliehavo prosil, nech je dôchodkyňa na taxikára pripravená. Dokonca seniorke dala k telefónu je „zbitého syna“, ktorý s plačom potvrdil, že bol naozaj zbitý, že nič nevidí, má vybité zuby, a že či má doma 7 500 eur," uviedli policajti na sociálnej sieti. 

 

Dôchodkyňa  uviedla, že má doma takú hotovosť a že ju odovzdá taxikárovi, tak ako sa dohodli. V domnienke, že sa ide o jej syna vložila peniaze do igelitovej tašky a spolu s oblečením ich odovzdala neznámej osobe na aute taxislužby.

 

Naletela tak na známu fintu podvodníkov, po telefonáte synovi zistila, že je v poriadku a nič sa mu nestalo

„Neustále upozorňujeme seniorov, aby si dávali pozor na ľudí a radšej nikomu neverili, aby nikomu neposielali peniaze bez toho, aby si vec preverili,“ uviedla nitrianska polícia na sociálnej sieti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies