Alexis Sanchez bude zrejme chýbať Arsenalu Londýn do konca roka

NETKY.SK • 22 December 2015, 07:55 • 2 min
Alexis Sanchez bude zrejme chýbať Arsenalu Londýn do konca roka

LONDÝN - Čílsky futbalový útočník Alexis Sanchez bude s najväčšou pravdepodobnosťou chýbať Arsenalu Londýn do konca roka.

slovakia

left justify in out

Na tréningu sa mu totiž opäť ozval zranený zadný stehenný sval. Počas pondelňajšieho šlágra anglickej Premier League proti Manchestru City (2:1) nesedel ani na lavičke náhradníkov.

 

"Myslím si, že Alexis Sanchez sa vráti do zápasového kolotoča až okolo 10. januára. Počas náročného vianočného a medzisviatočného programu s ním nemôžeme počítať. Proti Manchestru City mal byť na lavičke, počas tréningu však pocítil miernu bolesť a nechceli sme zbytočne riskovať," citovala agentúra Reuters slová trénera Arsenalu Arsena Wengera.

 

Sanchez zrejme vynechá ligové duely proti Southamptonu (26. decembra), Bournemouthu (28. decembra) i Newcastlu United (2. januára). Arsenal si po domácom triumfe nad Citizens upevnil druhé miesto v tabuľke. Na vedúci Leicester City strácajú "kanonieri" dva body.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies