Na školskom výlete boli žiaci v striptízovom bare, zobral ich tam učiteľ

NETKY.SK • 4 Máj 2021, 20:17 • 2 min
Na školskom výlete boli žiaci v striptízovom bare, zobral ich tam učiteľ

Dnešná mladá generácia by si možno povedala, že je to cool, no neostalo len pri tom.

slovakia

left justify in out

Študenti z britskej školy Longbridge Towers ani netušili, na aké miesto ich zoberie profesor informatiky Richard Glenn. 

 

Na výlet do Ameriky sa všetci tešili. V USA je toho čo pozerať, no pre Glenna sa to zrejme nezdalo až tak zaujímavé, ako bar pre dospelých. Problém bol však v tom, že jeho študenti mali od 16 do 18 rokov, no to mu nerobilo žiadny problém, aby ich tam so sebou zobral.

 

img

 

V striptízovom bare okrem toho aj popíjal s nimi alkohol. V Amerike je však dovolené piť alkoholické nápoje od veku 21 rokov. Všetci jeho žiaci teda porušili zákon. V ten večer sa mal navyše viacerým vyhrážať bitkou a bol agresívny.

 

Správanie sa opakovalo 

Aj počas nasledujúcich dní bol však profesor prevažne v podguráženom stave. V hoteli, kde boli všetci ubytovaní, mal chodiť pred jednou cudzou ženou nahý. Vedúca zájazdu to s ním už nevydržala a po týždni ho poslala domov.

 

Doma v Británii sa týmto prípadom zaoberala školská komisia. Ako dozor podľa nej úplne zlyhal, pretože v podguráženom stave nemal ako dávať pozor na všetkých študentov, ktorí s ním v tú noc boli. "Išlo o situáciu, keď boli študenti v jeho opatere v neznámej krajine, ďaleko od domova, a spoliehali sa naňho, že sa o nich postará." vyjadrila sa komisia pre BBC.

 

img

 

Sám Glenn označil svoje chovanie za nevhodné a neprofesionálne. Okrem iného sa vyjadril, že ani nevie čoho všetkého sa dopustil, keďže alkohol mu zatemnil myseľ. Pre tento prehrešok mu komisia udelila zákaz učiteľskej činnosti v trvaní troch rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies