Ako na Divokom západe: V Chicagu zomrelo pri prestrelkách šesť ľudí

NETKY.SK • 27 Máj 2013, 09:14 • 2 min
Ako na Divokom západe: V Chicagu zomrelo pri prestrelkách šesť ľudí

CHICAGO - Najmenej šesť ľudí prišlo za posledné dni o život pri násilí v americkom Chicagu a 11 ďalších osôb utrpelo zranenia. Jedného muža zastrelili neďaleko domu amerického prezidenta Baracka Obamu vo štvrti South Side, uviedla dnes tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Polícia v Chicagu začala vyšetrovať viaceré prípady. V nedeľu ráno zastrelili ranou do hlavy 42-ročného muža. Streľbu vyvolala havária, jednu ženu previezli do nemocnice.

V nemocnici vyhlásili za mŕtveho 20-ročného mladíka, ktorého tak isto v nedeľu strelili do podpazušia. V sobotu prišli pri streľbe o život dvaja ľudia, 18-ročný chlapec a 29-ročný muž, ktorého zastrelili neďaleko Obamovho domu.

Ešte v piatok zahynuli dvaja mladí ľudia pri dvoch rôznych streľbách v Chicagu. Obete boli vo veku 17 a 22 rokov, informovala AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies