Majstrovstvá v cyklistike obmedzia dopravu v okrese Bánovce nad Bebravou

NETKY.SK • 17 Jún 2023, 15:30 • 2 min
Majstrovstvá v cyklistike obmedzia dopravu v okrese Bánovce nad Bebravou

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Spoločné Majstrovstvá Slovenskej a Českej republiky v cestnej cyklistike obmedzia v nedeľu (18. 6.) dopravu v okrese Bánovce nad Bebravou.

slovakia

left justify in out

Spoločné Majstrovstvá Slovenskej a Českej republiky v cestnej cyklistike obmedzia v nedeľu (18. 6.) dopravu v okrese Bánovce nad Bebravou. Motoristi sa musia pripraviť na obmedzenia od 12.30 h do 19.00 h v Bánovciach nad Bebravou a viacerých obciach okresu. Informovala o tom v piatok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

 

"Slávnostný štart pretekov je o 13.00 h pri poliklinike v Bánovciach nad Bebravou, odkiaľ sa celý konvoj presunie po Ulici A. Hlinku, Sládkovičovej ulici, následne po ceste I/9 a III/1770 cez Biskupice do Veľkých Chlievan, kde bude ostrý štart pretekov," uviedli policajti. Po ostrom štarte absolvujú cyklisti sedemkrát okruh Veľké Chlievany – Otrhánky – Haláčovce – Pochabany – Malé Hoste – Zlatníky – Cimenná – Veľké Držkovce - Dvorec – Veľké Chlievany, kde je aj cieľ pretekov. Ten bude približne o 18.00 h.

 

"Premávka smerujúca do protismeru pretekov bude z dôvodu bezpečnosti uzatvorená, v smere jazdy pretekov sa premávka bude obnovovať vždy až po prejdení celého konvoja vymedzeného na začiatku policajným vozidlom so žltou zástavou a na konci policajným vozidlom so šachovnicovou zástavou," upozornila polícia.

 

S dopravnými obmedzeniami môžu účastníci cestnej premávky podľa nej počítať približne v čase od 12.30 h do 19.00 h v závislosti od priebehu pretekov. "S cieľom zaistenia bezpečnosti účastníkov cestnej premávky, ako i účastníkov športového podujatia žiadame o rešpektovanie dočasného dopravného značenia, pokynov usporiadateľov podujatia a polície i vzájomné ohľaduplné správanie," vyzvali policajti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies