Aj v tomto roku oslávi Národné divadlo Košice sviatok všetkých divadelníkov Divadelnou kvapkou krvi

NETKY.SK • 25 Marec 2024, 19:00 • 2 min
Aj v tomto roku oslávi Národné divadlo Košice sviatok všetkých divadelníkov Divadelnou kvapkou krvi

Národné divadlo Košice (NDKE) aj v tomto roku oslávi nadchádzajúci Svetový deň divadla podujatím zachraňujúcim ľudské životy. V spolupráci s košickým pracoviskom Národnej transfúznej služby pripravuje na stredu 27. marca už 12. ročník DIVADELNEJ KVAPKY KRVI.

slovakia

left justify in out

Od 8:00 do 12:00 môžete spolu s divadelníkmi oslavovať ušľachtilým skutkom ich sviatok. NDKE vám ponúka jedinečnú príležitosť prispieť k záchrane ľudských životov darovaním najvzácnejšej tekutiny v nádherných priestoroch Malej scény NDKE.

Budú radi, ak s Národným divadlom Košice oslávite netradičným spôsobom sviatok všetkých divadelníkov. Tešiť sa budú na pravidelných účastníkov z radov darcov prosíme, ale aj na všetkých, ktorí nie sú pravidelnými darcami krvi a ešte sa len odhodlávajú na tento krok, vrátane prvodarcov.

Darujte krv na netradičnom mieste v spoločnosti umelcov a zamestnancov Národného divadla Košice a pomôžte aj v tomto roku zaradiť Divadelnú kvapku krvi medzi najväčšie mobilné odbery v rámci východného Slovenska. Odmenou Vám bude nielen dobrý pocit z pomoci druhým, ale aj divadelné darčeky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj: Národné divadlo Košice, Foto: Ilustračná (Moja kultúra)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies