Agüero môže Manchestru City chýbať až šesť týždňov

NETKY.SK • 16 December 2013, 14:10 • 2 min
Agüero môže Manchestru City chýbať až šesť týždňov

MANCHESTER - Futbalového útočníka Manchestru City Sergia Agüera možno čaká pre zranenie až šesťtýždňová pauza.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Mirror si 25-ročný Argentínčan v sobotňajšom zápase Premier League s Arsenalom Londýn (6:3) poranil v druhom polčase lýtkový sval a členok. Po stretnutí chodil s barlami a na nohe mal ochrannú dlahu.

Podľa trénera Manuela Pellegriniho hrozí Agüerovi dlhšia pauza. "The Citizens" môže chýbať možno až v ôsmich ligových a pohárových zápasoch. Na zakončovateľa ešte čakajú ďalšie vyšetrenia, ktoré určia rozsah zranení. V dvadsiatich stretnutiach tejto sezóny strelil Agüero už devätnásť gólov. O jeho služby majú veľký záujem Real Madrid i FC Barcelona.

Po prípadnej dlhšej absencii Agüera teší Pellegriniho, že sa do kádra vracia uzdravený Stevan Jovetič. Čiernohorec, ktorý do Manchestru City prišiel v lete za 22 miliónov libier, odohral v tejto sezóne len tri stretnutia a potom si zranil lýtko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies