Pri zrážke áut pri Opatovciach nad Nitrou sa vážne zranil 23-ročný muž

NETKY.SK • 26 Jún 2023, 15:15 • 2 min
Pri zrážke áut pri Opatovciach nad Nitrou sa vážne zranil 23-ročný muž

OPATOVCE NAD NITROU - Vážne zranenia utrpel v nedeľu (25. 6.) pri zrážke dvoch osobných áut medzi Opatovcami nad Nitrou a Košom (okres Prievidza) 23-ročný vodič Škody.

slovakia

left justify in out

Polícia začala v súvislosti s nehodou trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Informovala o tom v pondelok trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová. "Na základe doteraz zisteného vozidlo značky BMW z doposiaľ presne nezistených príčin prešlo do protismernej časti vozovky, kde sa čelne zrazilo s oproti jazdiacim vozidlom Škoda," opísala Kuzmová.

 

Vodič Škody podľa nej utrpel pri dopravnej nehode vážne zranenia a v bezvedomí ho previezli do nemocnice. "Dychová skúška pravdepodobného vinníka tejto nehody, teda 18-ročného vodiča BMW, bola negatívna," doplnila. Okolnosti a príčiny tejto nehody polícia vyšetruje. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies