Agüero je fit, Pellegrini s ním počíta v pondelok proti Arsenalu

NETKY.SK • 18 December 2015, 17:41 • 2 min
Agüero je fit, Pellegrini s ním počíta v pondelok proti Arsenalu

MANCHESTER - Argentínsky futbalista Sergio Agüero z Manchestru City je pripravený nastúpiť v pondelkovom šlágri 17. kola Premier League na ihrisku londýnskeho Arsenalu.

slovakia

left justify in out

Elitný kanonier doteraz laboroval so zranenou pätou na pravej nohe. Informovala agentúra AP.

 

Agüero už v stredu absolvoval plnú tréningovú záťaž bez komplikácií. Zranenie päty utrpel v novembrovom stretnutí proti Southamptonu, odvtedy vynechal štyri zápasy. Zdravotné problémy mal aj v úvode sezóny, vtedy ho z hry vyradil natiahnutý stehenný sval. V doterajšom priebehu sezóny skóroval len v troch zápasoch, hoci proti Newcastlu United predviedol päťgólovú kanonádu. V uplynulom ročníku zaznamenal v lige 26 presných zásahov.

 

"Kun riadne trénoval s tímom a nemal problémy. Ešte uvidíme, či bude pripravený na 100 percent, ale myslím si, že bude v nominácii na pondelňajší zápas. Nie je to rozhodujúci zápas v sezóne, ale je šesťbodový," povedal v piatok tréner "Citizens" Manuel Pellegrini.

 

Pondelkový duel na štadióne Emirates bude súbojom druhého a tretieho mužstva tabuľky. Poradie Premier League vedie prekvapenie sezóny Leicester City.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies