Adela Banášová bude mať vlastnú šou v SND

NETKY.SK • 21 November 2012, 20:35 • 2 min
Adela Banášová bude mať vlastnú šou v SND

Adela Banášová bude mať vlastnú šou v SND - Celebrity Slovenská moderátorka Adela Banášová bude mať svoju vlastnú šou v Slovenskom národnom divadle. Adelu vnímame ako špičkovú moderátorku, ktorá má blízky vzťah k tvorbe Slovenského národného divadla.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská moderátorka Adela Banášová bude mať svoju vlastnú šou v Slovenskom národnom divadle. "Adelu vnímame ako špičkovú moderátorku, ktorá má blízky vzťah k tvorbe Slovenského národného divadla. Sme radi, že sa budeme stretávať pri spolupráci a že aj prostredníctvom Adely si k nám nájde cestu viac mladých divákov,“ povedal pre Nový Čas riaditeľ divadla Marián Chudovský. "SND mi ponúklo takúto komornú platformu, v ktorej sa môžem spolu s divákmi stretnúť so zaujímavými ľuďmi. Nedefinovala by som to slovom šou. Ani neviem, či by som mala uvažovať o televíznej verzii. O to v princípe nejde,“ napísala Banášová v esemeske.

Moderátorka sa v prípade Adela šou sťažovala, že nemôže zasahovať do výberu hostí. Prispôsobovala sa produkcii, čo sa teraz v Slovenskom národnom divadle skončí. Na divadelných doskách bude raz do mesiaca spovedať nielen hercov, ale aj osoby z prostredia divadla či iných zaujímavých ľudí. Každý, kto bude chcieť vidieť Banášovú naživo, si môže od januára kúpiť lístok ako na klasické predstavenie. Práve po Novom roku by sa totiž mala moderátorka v divadle prvý raz predstaviť v novom projekte s názvom Trochu inak. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies