A. Riško nevie o podpisovaní zmlúv za "zvláštnych podmienok"

NETKY.SK • 7 Október 2010, 11:33 • 2 min
A. Riško nevie o podpisovaní zmlúv za "zvláštnych podmienok"

A. Riško nevie o podpisovaní zmlúv za "zvláštnych podmienok"

slovakia

left justify in out

img

Bývalý riaditeľ štátneho podniku Lesy SR Alojz Riško nevie o tom, že by za jeho pôsobenia došlo k podpísaniu akejkoľvek zmluvy za "zvláštnych podmienok". Reagoval tak pre TASR na minulotýždňové vyjadrenia nového hovorcu podniku Petra Gogolu, podľa ktorého v poľovníctve bude potrebné "upratať", pretože odstrely v poľovných revíroch boli popredávané za zvláštnych podmienok.
      "Niektoré tie podpisy zmlúv boli urobené úplne na konci pôsobenia predchádzajúceho vedenia po voľbách," povedal v piatok (1. 10.) Gogola.
      "Nie je mi jasné, v akej legislatíve, dotýkajúcej sa štátneho podniku, sa hovorí, že po voľbách nemá generálny riaditeľ právo podpisovať zmluvy," zdôraznil Riško. Uviedol, že ak boli podpísané nejaké zmluvy týkajúce sa poľovných revírov, "tak boli plne v súlade s Koncepciou rozvoja poľovníctva v štátnom podniku Lesy SR schválenou ministerstvom pôdohospodárstva a samozrejme aj so záujmami štátneho podniku v oblasti poľovníctva".
      Gogola minulý týždeň informoval aj o tom, že Lesy SR vypovedali zmluvu o odstrele zveri v poľovnom revíri Rybné na Odštepnom závode (OZ) Bardejov poľovníckej spoločnosti, ktorej členovia boli pristihnutí pri nelegálnej činnosti. Označil to za "prvú lastovičku" vo veľkom upratovaní, ktoré bude treba urobiť v poľovníctve.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies