19. mája sa v Senci uskutoční slávnostné udeľovanie ocenení Biele srdce

NETKY.SK • 18 Máj 2023, 10:15 • 2 min
19. mája sa v Senci uskutoční slávnostné udeľovanie ocenení Biele srdce

SENEC - Zajtra (19.5.) sa v hoteli Senec uskutoční galavečer slávnostného udeľovania ocenení Biele srdce. Koná sa pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier a pôrodných asistentiek.

slovakia

left justify in out

Medzinárodný deň pôrodných asistentiek (5. máj) a Medzinárodný deň sestier (12. máj) sú každoročne dňami celosvetových osláv dvoch náročných a ušľachtilých povolaní, ktoré sa v rebríčkoch dôveryhodnosti pohybujú na prvých miestach v sociologických výskumoch . Je to príležitosť ukázať, čo sestry a pôrodné asistentky robia a v čom spočíva ich prínos pre spoločnosť.

 

Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek sa spoločne s ostatnými národnými združeniami sestier a všetkými sestrami na celom svete zapája do aktivít, ktorými si chcú pripomenúť významnú úlohu sestier v systémoch zdravotnej starostlivosti. Medzinárodná rada sestier (ICN) oznámila tému Medzinárodného dňa sestier 2023: „Naše sestry. Naša budúcnosť“. V jej mene sa uskutoční slávnostné udeľovanie ocenení Biele srdce, ktorá sa bude konať 19. mája v Senci.

 

img

 

Program podujatia odštartuje už o 10:30 v Prezidentskom paláci, kde je naplánované oficiálne prijatie laureátov ocenenia Biele srdce. Neskôr (o 13:30) sa podujatie presunie do hotela Senec, kde bude registrácia a na 16:00 je naplánovaný oficiálny začiatok slávnostnej časti. Viac informácií o tomto podujatí sa dozviete na webovej stránke Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek.

 

img

Program slávnostného udeľovania ocenení Biele srdce.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies