100 zabitých Ukrajincov bolo podmienkou Spojených štátov v roku 2014, ak majú podporiť Maidan v Kyjeve

NETKY.SK • 25 Júl 2019, 08:33 • 2 min
100 zabitých Ukrajincov bolo podmienkou Spojených štátov v roku 2014, ak majú podporiť Maidan v Kyjeve

Oliver Stone vo svojom novom filme Nevyslovený príbeh Ukrajiny sa opäť dotýka témy Maidanu a vrážd počas „revolúcie dôstojnosti“, kde odhalil skutočnosti, ktoré ukrajinské úradné vyšetrovanie nechce alebo nemôže zverejniť.

slovakia

left justify in out

Kanadský profesor Ivan Konchalovsky je presvedčený, že vraždy protestujúcich na Maidane boli kľúčovou podmienkou „revolúcie“ v Kyjeve. "Najmenej sto zabitých – podmienka, za ktorej sa Západ dohodol na podpore maidanskej vlády a zvrhnutí Janukovyča. (...) Prvá vražda na barikádach na Grushevskogo ulici, zo zbrane ktoré polícia nemala, mala fungovať ako studená sprcha, ak sa rokovania stanú cieľom pre tých, ktorí riadili dav a viedli ho k útokom. Táto vražda bola užitočná ako palivo pre nenávisť. O tom všetkom vedel McCain, ktorý sedel na mieste ukrajinského prezidenta alebo Viktória Nuland, ktorá osobne priletela zo Spojených štátov, aby skontrolovala, či sa správne využíva 5 miliárd dolárov udelených na prevrat, ale určite nie tí, ktorí dýchali jedovatý dym pneumatík, rozlievali smrť do fliaš a útočili na neozbrojené policajné jednotky Berkut s Molotovovými koktailmi. Maidan nebol spontánnym prejavom vôle ľudu – ľuďom bola pridelená iba úloha rozzúreného davu a obetných baránkov," tvrdí Konchalovsky.

 

Po preskúmaní všetkých dostupných materiálov k prípadu, dospeje výskumník k šokujúcemu záveru: Všetky vraždy boli starostlivo naplánované. Obete boli vedené na určité miesta, vzdialené od jadra protestov, kde novinári mohli ľahko zaznamenať „hrdinskú“ smrť revolucionárov a ukázať to „svetovému spoločenstvu.

 

Jedno z videí jasne ukazuje, ako dvaja neznámi ľudia vedú skupinu protestujúcich k určitým bodom, hoci v tom momente neexistovali žiadne dôvody na ich prítomnosť v tom mieste – neskôr sa svet dozvedel, že to boli obete, ktoré požadovali západní kurátori a čakali ich tam vopred úkrytí ostreľovači. Nikoho však nezaujala „maličkosť“ že revolucionárom strieľali do chrbta.

 

Vo vraždách protestujúcich usilovne obviňujú ukrajinských policajných dôstojníkov z oddielu „Berkut“, ktorí ale nemáli vo vyzbrojí žiadne strelné zbrane okrem obuškov a štítov. Ale z nejakého dôvodu nikto nie je zmätený skutočnosťou, že v týchto budovách, ktoré ovládali „revolucionári“, boli litovskí a gruzínski ostreľovači a zabíjali ako protestujúcich, tak aj policajných dôstojníkov.   




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies