10 najdrahších aplikácií pre iPhone

NETKY.SK • 20 September 2013, 09:29 • 2 min
10 najdrahších aplikácií pre iPhone

BRATISLAVA - Predstavujeme najdrahšie mobilné aplikácie pre inteligentné telefóny Apple iPhone a tablety iPad. Kto by čakal, že taká aplikácia môže stáť nanajvýš 50 eur, bude veľmi nemilo prekvapený.

slovakia

left justify in out

Mobilné aplikácie sa stali nástrojom na plnenie slávneho amerického sna. Už stovky mladých vývojárov sa stali z jedného dňa na druhý milionármi - a to doslovne. Prostredie vývoja mobilných aplikácií sa stalo natoľko lukratívnym priestorom na biznis, že sa na ňom denne zúčastňujú až tisíce rôznych spoločností a jednotlivcov sledujúcich jediný cieľ - zarobiť peniaze. Poriadne veľké peniaze.
Zarábať na mobilných aplikáciach sa dá tromi spôsobmi. Prvá možnosť je, že ich nejaká firma využije ako doplnok k svojim iným službám a prostredníctvom aplikácie k sebe privedie nových zákazníkov. Druhou možnosťou je ponúknuť dobrú bezplatnú aplikáciu, počas činnosti ktorej sa používateľovi zobrazí reklama a práve cez ňu vývojárovi na účet pribúdajú menšie sumy, ktorých súčet môže na konci zúčtovacieho obdobia dosiahnuť tisíce eur. Tretia možnosť je nechať si zákazníkom zaplatiť za samotnú aplikáciu. V obchodoch ako Apple AppStore a Google Play nájdete aplikácie v hodnote niekoľko desiatok centov až po stovky eur. Ktoré z nich sú ale tie najdrahšie?

VIP Black - 999,99 USD

Aby ste si túto aplikáciu mohli stiahnuť do telefónu, musíte zaplatiť necelých tisíc dolárov. Aby ste ju však mohli využívať, potrebujete jej tvorcom vydokladovať, že váš ročný príjem je vyšší ako jeden milión dolárov! Aplikácia je totiž špecialitou pre bohatých, ktorí si chcú čítať informácie priamo od ľudí, ktorí sú ako oni.

Aplikácia sa venuje prakticky všetkému, čo súvisí so životným štýlom na vysokej nohe - od vín cez cestovanie, recenzie luxusných destinácií a produktov, novinky zo sveta módy a podobne. Keby ste boli milionári, kúpili by ste si takúto aplikáciu?

BarMax CA - 999,99 USD

Táto aplikácia je elektronickým kurzom, ktorý vás dovedie k vytúženému úspechu na advokátskych skúškach v Kalifornii. Aplikácia údajne dokáže nahradiť celé štúdium na vysokej škole len za necelých tisíc dolárov, čo je pre určitú skupinu ľudí veľmi atraktívna ponuka.

Agro - 999,99 USD

Agro je aplikácia určená pre veľmi špecifický okruh zákazníkov, ktorí sa zaoberajú kontrolou pestovateľov potravín. Pomocou tejto aplikácie môžu s pestovateľmi komunikovať efektívnejšie, rýchlejšie a presnejšie tvoriť reporty a týždenne ušetriť až 15 hodín práce. Za aplikáciu sa platí veľmi vysoká suma, avšak pre človeka pracujúceho v danej oblasti môže takáto investícia znamenať významné navýšenie efektivity.

MobiGage NDI - 999,99 USD

Aplikácia MobiGate je určená pre výrobcov elektroniky alebo iných komplikovaných produktov. Aplikácia pomáha vedúcim pracovníkom získavať prehľad o stave výroby, o aktuálnych potrebách a prakticky všetkom ostatnom, čo s výrobou súvisí.

Preebs - 799,99 USD

Preebs je sociálna sieť pre zadávateľov inzercie. Inzerenti majú možnosť pomocou tejto sociálnej siete sledovať billboardy v meste a kontrolovať tak, či sa nimi zaplatené pozície skutočne využívajú. Táto drahá aplikácia má potenciál, avšak očividne ju veľa ľudí nevyužíva. Momentálne je dokonca jej oficiálna webstránka pozastavená z dôvodu údajnej údržby.

Barcelona vs. Madrid - 349,99 USD

Simulácia zápasu dvoch z najuznávanejších futbalových klubov sveta. Aplikácia je prakticky 3D video, ktoré si dokáže používateľ ľubovoľne pretáčať. Ide o technicky dobre prevedenú aplikáciu, ale či má hodnotu 350 dolárov, o tom celkom presvedčení nie sme.

Mobile Cam Viewer - 349,99 USD

Bezpečnostná aplikácia, ktorá umožňuje cez iPhone sledovať priamy prenos z kamier napríklad vo vašej kancelárii. Suma 349,99 dolárov, ktorú za ňu zaplatíte, je však extrémne vysoká. Tento rozdiel si uvedomíte predovšetkým vtedy, keď zistíte, že rovnaké aplikácie sú k dispozícii aj celkom bezplatne.

PDR Quote - 349,99 USD

Aplikácia pre profesionálov, ktorí potrebujú mať aktuálny prehľad o biznise v prostredí autoservisov. Aplikácia im poskytuje možnosť vytvárať faktúry, spravovať firmu len cez mobil a získavať informácie o nových náhradných dieloch do automobilov.

SafeSession Voice Encryption - 299,99 USD

Ochrana citlivých údajov je to, čo získate kúpou tejto drahej mobilnej aplikácie. Jej tvorca tvrdí, že aplikácia má skutočne takúto hodnotu, avšak na internete nájdete desiatky iných, ktoré sú lacnejšie alebo dokonca bezplatné a ponúkajú ešte rozsiahlejšiu funkčnosť. Nepochybujeme však, že si túto aplikáciu niekto vybral a aktívne ju využíva.

Water Globe - 219,99 USD

Najzbytočnejšia a pomerovo cena:zážitok najhoršia aplikácia sveta. Za viac ako 200 amerických dolárov si máte pre svoj iPhone alebo iPad zakúpiť virtuálnu guľu naplnenú vodou, v ktorej sa pohybujú malé čiastočky imitujúce sneh.

Vo vnútri sklenej gule sa nachádza postavička, buď Budha, snehuliak alebo iná umelecká interpretácia so zreteľným významom. Používateľ má možnosť dotykom meniť smer pohybu bielych častíc.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies