Whoopi Goldberg má problémy pre vyjadrenie o holokauste

NETKY.SK • 2 Február 2022, 08:42 • 2 min
Whoopi Goldberg má problémy pre vyjadrenie o holokauste

BRATISLAVA - Americká herečka a moderátorka dostala nútené voľno v televíznej tolkšou The View, kde predtým povedala svoj názor na holokaust, za ktorý sa už ospravedlnila.

slovakia

left justify in out

Komička v pondelok povedala, že „holokaust nebol o rase, ale o neľudskosti človeka voči človeku“. Rodáčka z New Yorku sa neskôr ospravedlnila a objasnila, ako to myslela. „Povedala som niečo, čo rozrušilo množstvo ľudí, a to som nikdy nechcela. Cítim, že to musím vysvetliť. Je to moja zodpovednosť,“ uviedla. „Pri holokauste išlo skutočne o rasu, pretože Hitler a nacisti považovali Židov za podradnú rasu,“ dodala.

 

 

Prečítajte si tiež: Rihanna je tehotná

 

Prezidentka ABC News Kim Godwin najnovšie oznámila, že 66-ročnej moderátorke šou prikázala, aby si zobrala voľno. „S okamžitou platnosťou som suspendovala Whoopi Goldberg pre jej nesprávny a zraňujúci komentár. I keď sa Whoopi ospravedlnila, požiadala som ju, aby si vzala voľno a popremýšľala o dopade jej vyjadrení. Celý tím ABC News stojí za svojimi židovskými kolegami, priateľmi, rodinami a celou touto komunitou,“ povedala. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies