V rámci akcie Klient vyšetrovatelia zadržali štyroch policajtov. Obvinili ich z korupcie a prijímania úplatkov

NETKY.SK • 21 Máj 2024, 11:30 • 2 min
V rámci akcie Klient vyšetrovatelia zadržali štyroch policajtov. Obvinili ich z korupcie a prijímania úplatkov

BRATISLAVA - Policajti Úradu inšpekčnej služby (ÚIS) v utorok od rána vykonávajú policajnú akciu s názvom Klient. Vyšetrovateľ vo veci obvinil a zadržal sedem osôb, a to štyroch policajtov a tri civilné osoby.

slovakia

left justify in out

Policajti Úradu inšpekčnej služby od ranných hodín vykonávajú policajnú akciu s názvom „Klient“. Vo veci vyšetrovateľ obvinil a zadržal 7 osôb, a to 4 policajtov a 3 civilné osoby. Stíhaní sú za trestné činy podplácania, resp. zneužívania právomoci verejného činiteľa a prijímania úplatku. Vzhľadom na aktuálne prebiehajúce procesné úkony nie je možné k veci poskytnúť žiadne bližšie informácie. 

Pred budovou Úradu inšpekčnej služby v Bratislave v Ružinove je aktuálne minimálne 8 hliadok áut pohotovostnej motorizovanej jednotky. Pred objektom stoja policajti, ostatní muži sa aktuálne nachádzajú v útrobách policajnej inšpekcie.

Vzhľadom na aktuálne prebiehajúce procesné úkony nie je možné k veci poskytnúť žiadne bližšie informácie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Úrad inšpekčnej služby, Foto: SITA / Facebook (ilustračné foto)
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies