V piatok ugrilujeme cuketu.

NETKY.SK • 2 August 2012, 07:00 • 2 min
V piatok ugrilujeme cuketu.

V piatok ugrilujeme cuketu. Gurmán Suroviny Cuketa, šampiňóny, paradajky, cibuľa, slanina, soľ, Príprava Zeleninu umyjeme, cuketu očistíme a všetko nakrájame na kocky.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

Cuketa, šampiňóny, paradajky, cibuľa, slanina, soľ,

Príprava:

Zeleninu umyjeme, cuketu očistíme a všetko nakrájame na kocky. Slaninu nakrájame na plátky. Zeleninu osolíme, premiešame a uložíme na alobalové tácky. Prikryjeme slaninou a grilujeme. Nepridávajte žiadny olej, zelenina pustí šťavu a chuť dostane od slaninky.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies