V Číne sa konala svetová konferencia značiek World Brand Moganshan Conference 2O24. Zúčastnil sa jej aj Jozef Oklamčák

NETKY.SK • 23 Máj 2024, 16:00 • 2 min
V Číne sa konala svetová konferencia  značiek World Brand Moganshan Conference 2O24. Zúčastnil sa jej aj Jozef Oklamčák

ŠANGHAJ - Ako sme sa dozvedeli zo sociálnych sietí celosvetovo uznávaného odborníka na ženskú krásu, zakladateľa, spoluorganizátora MISS SLOVENSKO a prezidenta zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefa OKLAMČÁKA, dnes sa vrátil z Číny.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako povedal Oklamčák vo svojom ostatnom príspevku: „Všetci dobre viete, že pri príchode do ČÍNY, mal som tu česť sa zúčastniť WORLD BRAND CONFERENCE, ktorú organizovala čínska vládna agentúra Xinhua News Agency," hovorí Jozef Oklamčák.

„A snáď len pre zaujímavosť, toto pozvanie som dostal ako jediný z EURÓPY a prezentoval som tam moju značku OKLAMČÁK PRODUCTION a jej činnosť, a tiež aj moju značku ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA," dodáva.

„Som veľmi rád,  že mojej účasti venoval veľkú pozornosť a starostlivosť aj President of Xinhua News Agency MR. FU HUA, ktorý je na úrovni ministra čínskej vlády. A bolo o mňa, aj na takej úrovni postarané. Zo srdca veľmi pekne ďakujem, za pozvanie,  prejavenú dôveru a poctu byť na WBC 2O24 a prezentovať môj BRAND OKLAMČÁK PRODUCTION. Už sa teším opäť o rok," povedal pre Netky odborník na ženskú krásu, zakladateľ a spoluorganizátor MISS SLOVENSKO.

„A veľkú zásluhu na mojom úspešnom a príjemnom pobyte v ČÍNE, ale následne i v JAPONSKU mal môj syn ROMAN, ktorý má doprevadzal a perfektné tlmočil, moje celoživotné skúsenosti a RED POZITÍVNU filozofiu. Musím skonštatovať, že bol to dobrý štart k ďalším úspechom a perspektíve," dodal.

A ako nám na záver prezradil; k jeho pobytu v ČÍNE a následne v JAPONSKU sa ešte vrátime v špeciálnom rozhovore neskôr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj / Foto: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies