V Bratislave priložil muž okoloidúcemu nôž ku krku. Ten ho pritom iba upozornil na štekot jeho psa

NETKY.SK • 16 Máj 2024, 12:05 • 2 min
V Bratislave priložil muž okoloidúcemu nôž ku krku. Ten ho pritom iba upozornil na štekot jeho psa

BRATISLAVA - Bratislavská polícia obvinila 59-ročného Maroša M. z trestného činu nebezpečného vyhrážania. Počas nedeľňajšej (12. 5.) prechádzky v Devínskej Novej Vsi priložil nôž ku krku muža, ktorý ho upozornil na štekot jeho psa. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

slovakia

left justify in out

"Maroš M. venčil svojho psa, ktorého mal pripevného na vôdzke. Počas ich prechádzky pes začal štekať na muža v ich blízkosti. Ten upozornil psičkára, aby si dával na svojho psa pozor. Maroš M. na jeho upozornenie zareagoval tým, že vytiahol z vrecka nôž o dĺžke 30 centimetrov, ktorý mu následne priložil ku krku s výhražnými slovami," priblížila. 

Policajti muža po príchode na miesto obmedzili na osobnej slobode a previezli na policajné oddelenie.

"Po vykonaní potrebných úkonov mu poverený príslušník vzniesol obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania. V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," dodala hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TA3 / TASR / KZ PZ BA, Foto: SITA / Facebook (ilustračné foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies