Herečka a speváčka Katarína Andrejcová debutuje so skladbou “Nová éra nepokoja” +VIDEO

NETKY.SK • 21 Máj 2024, 11:10 • 2 min
Herečka a speváčka Katarína Andrejcová debutuje so skladbou “Nová éra nepokoja” +VIDEO

BRATISLAVA - Herečka a speváčka Katarína Andrejcová, vystupujúca pod umeleckým menom KATA predstavuje svoj prvý autorský singel “Nová éra nepokoja”. V skladbe tak spojila svoje herecké a hudobné talenty s odkazom na prežívanie prítomného okamihu a vášnivej letnej lásky.

slovakia

left justify in out

Pieseň vznikla vďaka spolupráci s hudobným producentom Maxxom Miklošom, ktorý je známy tým, že dokáže kreatívne zhmotniť a podčiarknuť hudobné predstavy umelcov, čo sa v tomto prípade opäť podarilo. Spojenie poetického textu, ktorého autorkou je samotná speváčka, vytvára spolu s moderným popovým zvukom príjemnú atmosféru letných dní.

“Nová éra nepokoja je príbeh vášnivej lásky. Keď sa človek zaľúbi náhle a nečakane, stratí rovnováhu a je úplne pohltený novými emóciami. Aj keď tuší, že to nemusí byť navždy, chce tomuto pocitu podľahnúť a žiť pre prítomný okamih,” dodáva KATA.

Spolu so skladbou prichádza aj vizuálne pútavý a tematický videoklip. Tým, že speváčka pôsobí už roky vo filmárskom prostredí, vybrala si na spoluprácu svojich dlhoročných kolegov a priateľov. Režisérom videoklipu je slovenský filmový režisér Roman Chrappa, o kameru sa postarali Lukáš Kačerjak a Martin Remeň, ktorí sa už roky podieľajú na slovenských aj zahraničných filmových produkciách. Jednu z podôb vášnivej lásky a jej vzplanutia vo videoklipe pripravili aj fantastickí tanečníci z tanečnej skupiny NOIR, Dominika Malenovská a Dávid Bosák.

“Išlo o veľmi príjemný, vzájomne inšpiratívny proces, kde mal presne tak, ako pri tvorbe filmu, každý svoj osobitný vklad. Klip je postavený na súhre kontrastov, metafor, poetických obrazov a rôznorodých pohľadov na túto tému, nejde teda o úplne tradičný popový videoklip. Môžeme v ňom sledovať príbeh ženy v nočnom pokušení, dennom zalúbení, ale aj v galérii lások, kde sa človek musí rozhodnúť, ktorým smerom a s kým chce ísť, pretože láska má veľa podôb,” spomína KATA.

Talentovanú KATU môžeme poznať aj ako herečku z viacerých slovenských divadelných dosiek, seriálov a dokonca aj oceňovaných zahraničných filmov. Svojim autorským debutom pridáva k svojej hereckej profesii aj tú spevácku. Momentálne sa pripravuje na nahrávanie ďalších skladieb v štúdiu, na ktoré sa môžeme tešiť už čoskoro. Nová éra nepokoja je dostupná na všetkých digitálnych platformách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: ALL ABOUT MUSIC / Andrea Sulovská, Foto: Bara Podola
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies