Škriniar figuruje medzi elitou! Vybrali ho do zostavy sezóny

NETKY.SK • 8 November 2017, 15:21 • 2 min
Škriniar figuruje medzi elitou! Vybrali ho do zostavy sezóny

BRATISLAVA - Slovenskému futbalovému reprezentantovi Milanovi Škriniarovi sa dostalo ďalšej pocty. Renomovaný portál Goal.com zaradil 22-ročného stopéra Interu Miláno do ideálnej jedenástky doterajšieho priebehu sezóny 2017/2018 v Európe.

slovakia

left justify in out

"Ak by som mal vybrať niekoho, kto je ako ja, vybral by som Škriniara," povedal začiatkom ročníka pre talianske periodikum La Gazzetta dello Sport argentínsky niekdajší obranca Interu Walter Samuel. "Ľudia sa o ňom vyjadrovali pozitívne už počas jeho pôsobenia v Sampdorii Janov. Jeho jediná úloha je naďalej rásť, a to bez akéhokoľvek rozptýlenia," doplnil W. Samuel.

 

"Škriniar je na San Sire skvelý; aktuálne je opodstatnenou voľbou, pokiaľ ide o najlepšieho obrancu v Európe," píše Goal.com, v ktorého výbere sú aj Lionel Messi, Edinson Cavani, Kevin De Bruyne, Ciro Immobile, Dani Alves či Jan Oblak. "Pre Neymara, Driesa Mertensa a Harryho Kana miesto len na lavičke náhradníkov," dodáva Goal.com.

Ideálna jedenástka doterajšieho priebehu futbalovej sezóny 2017/2018 v Európe podľa portálu Goal.com:


Jan Oblak (Slovin. / Atlético Madrid) - César Azpilicueta (Šp. / FC Chelsea), MILAN ŠKRINIAR (SR / Inter Miláno), Samuel Umtiti (Fr. / FC Barcelona) - Dani Alves (Braz. / Paríž Saint-Germain), Jorginho (Tal. / SSC Neapol), Kevin De Bruyne (Belg. / Manchester City), Leroy Sané (Nem. / Manchester City) - Edinson Cavani (Urug. / Paríž Saint-Germain), Lionel Messi (Arg. / FC Barcelona) - Ciro Immobile (Tal. / Lazio Rím)
 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies