Serie A: Futbalový boh ešte nekončí, predĺžil kontrakt o ďalší rok!

NETKY.SK • 6 Júl 2022, 09:29 • 2 min
Serie A: Futbalový boh ešte nekončí, predĺžil kontrakt o ďalší rok!

MILÁNO – Ikona svetového futbalu to potiahne až do roku 2023! Zlatan Ibrahimovič sa rozhodol predĺžiť zmluvu s milánskym AC a aj napriek svojmu ďalšiemu zraneniu si zahrá minimálne ešte jednu sezónu.

slovakia

left justify in out

Zlatan je stále platný hráč na ihrisku aj v kabíne

 

Muž, ktorý začal hviezdny návrat AC Milána na predné priečky talianskej Serie A, sa rozhodol pokračovať vo svojej legendárnej kariére minimálne do júla 2023. Zlatan odohral poslednú časť sezóny s nepríjemným zranením kolena, kvôli ktorému bola jeho herná minútaž vysoko limitovaná. 

 

Toto zranenie si vyžadovalo ďalšiu operáciu, ktorú sa Zlatan rozhodol podstúpiť až po konci sezóny. Operácia bola úspešná, ale kvôli svojmu veku a vážnosti zranenia bude Zlatan milánskemu klubu chýbať 6 až 7 mesiacov. Zlatan sa počas svojho návratu stal "mentorom" mladých hráčov v kabíne talianskeho majstra a aj vďaka tomuto sa dohodol na predĺžení zmluvy s Rossoneri

 

 

Milánčania sú dobre pripravení na absenciu švédskeho leva a v posledných dňoch podpísali novú útočnú silu. Z anglického Liverpoolu FC priviedli "super náhradníka" Divocka Origiho. Origimu vypršala zmluva v anglickom veľkoklube, a tak sa rozhodol, že vyskúša taliansky futbal v drese talianskeho majstra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies