Robert Fico sa chystá iniciovať odvolanie vakcíny Sputnik V, ak vláda nezodpovie otázky k jej nákupu

NETKY.SK • 7 Apríl 2021, 14:30 • 2 min
Robert Fico sa chystá iniciovať odvolanie vakcíny Sputnik V, ak vláda nezodpovie otázky k jej nákupu

SLOVENSKO - Ak vláda neodpovie na elementárne otázky k nákupu ruskej vakcíny Sputnik V, strana Roberta Fica chce začať zbierať podpisy na vyhlásenie mimoriadnej schôdze, na ktorej chce vysloviť nedôveru vláde Eduarda Hegera.

slovakia

left justify in out

Robert Fico dnes vyhlásil na sociálnej sieti, že ak nedostane odpovede na otázky o nákupe vakcíny Sputnik V, bude iniciovať jej odvolanie. „Vtedajší premiér Igor Matovič privítal na letisku v Košiciach 200-tisíc vakcín Sputnik V. Doteraz však nikto nevie, kto tento nákup platil, koľko to stálo, kde je kúpna zmluva, čo s tými vakcínami bude a nikoho to netrápi,” povedal Fico. Vláda musí podľa jeho slov tieto informácie zverejniť a ak je vakcína funkčná, treba ju použiť.

 

Mohlo by vás zaujímať: SaS podporuje očkovanie iba registrovanými vakcínami. Používanie Sputnika V je na rozhodnutí rezortu zdravotníctva

 

img

 

"Ak vláda neodpovie na elementárne otázky okolo škandalózneho nákupu vakcíny Sputnik" strana Smer - SD to už ďalej nebudú tolerovať.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies