Riečni policajti sa ukázali ako mimoriadne ochotní a šikovní. Neuveríte, čo urobili

NETKY.SK • 27 November 2020, 11:38 • 2 min
Riečni policajti sa ukázali ako mimoriadne ochotní a šikovní. Neuveríte, čo urobili

Polícia na sociálnej sieti ukazuje aj príklady pomoci bežným občanom, kde ukazujú, že heslo Pomáhať a chrániť im nie je cudzie.

slovakia

left justify in out

Na západné Slovensko sa vybrala rodina z Ružomberka. Nachádzali sa už medzi Sencom a obcou Hrubý Šúr, keď poslušnosť vypovedalo ich auto. Policajti - potápači z poriečneho oddelenia tejto rodine pomohli, aby na mieste nezostali visieť aj s malými deťmi.

 

 

„Nezištne nám odstránili poruchu na vozidle, čo by sme sami nedokázali, boli sme bezradní, dosť ďaleko od najbližšej dediny a s dvoma dvojročnými detičkami v aute,“ napísal Michal z Ružomberka v liste policajtom.

 

Týmto povzbudivým listom chcel poukázať na nezištnosť, ochotu a šikovnosť strážcov zákona. „Zachránili nám začiatok dovolenky a bez nich by sa nám výlet riadne skomplikoval. Ešte raz ďakujeme. Aj vďaka nim dopadla naša dovolenka super,“ dodal Michal z Liptova. Prečítajte si aj o výzve polície.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies