REPORTÁŽ Riaditeľ súťaže krásy Jozef Oklamčák exkluzívne pre Netky: „Po troch vnučkách budem mať vnuka!“

NETKY.SK • 5 Jún 2022, 18:00 • 2 min
REPORTÁŽ Riaditeľ súťaže krásy Jozef Oklamčák exkluzívne pre Netky: „Po troch vnučkách budem mať vnuka!“

Odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák žiari šťastím. Jeho rodina sa rozrástla o ďalšiu nádejnú missku. Riaditeľ súťaže krásy sa pochválil už treťou vnučkou Sofiou!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

 

 

Jozef Oklamčák prežíva najkrajšie obdobie. Celý svoj život zasvätil krásnym dievčatám pri hľadaní missiek do súťaže krásy. Najnovšie mu pribudla ďalšia vnučka. 

 

img

 

„Momentálne mám najšťastnejšie obdobie v živote. Už dávno tvrdím, že keď sa narodí dieťa, je to najväčšie šťastie. A mne sa narodilo tretie vnúča. Moja nová láska sa volá Sofia a hovorím jej princezná. A má to aj svoj dôvod. Narodila sa totiž v ten istý deň ako britská kráľovná Alžbeta, akurát o 96 rokov neskôr. Takže o rok, verím, budú oslavovať spolu,” žiari šťastím Jozef Oklamčák.

 

Je to v poradí už jeho tretia vnučka. Ako hovorí, jeho synovia Roman a Boris majú talent na dcéry. 

 

img

 

 „Keď som začal organizovať oficiálne súťaže krásy v roku 1993, tak mi každá víťazka pripadala ako moja nová dcéra. Teraz, vďaka mojim dvom synom, mám už tri vlastné budúce missky. Takže už mám top tri, jedna sa volá Ella, druhá Sára a tretia Sofia. Prezradím vám tajomstvo, po troch vnučkách príde čoskoro vnuk! Môj syn Roman čaká chlapca! Veľmi sa teším, že vďaka vnúčatám prežívam neopísateľné obdobie šťastia, spokojnosti a lásky,“ s úsmevom prezradil Jozef Oklamčák.  

 

img

 

Jozef sa vnučkám venuje maximálne, ako je to možné. Užívajú si ich spolu s manželkou Ankou.

 

img

 

„Moja žena to prežíva dvakrát tak ako ja. Anka je schopná sa vnučkám venovať 24 hodín, je to naozaj správna babka. Bola by najradšej, keby boli nonstop u nás. Moja manželka je prvá žena, ktorú som v živote stretol a poznal, ja som nikdy v živote inú nemal. V podstate sa poznáme od jej 17-tich rokov a manželia sme už 42 rokov. Pandémia nás so ženou veľmi zblížila, boli sme spolu nonstop. A ja som sa do nej opäť zamiloval. A zistil som, akú mám fantastickú manželku,“ uzatvára dojato riaditeľ súťaže krásy.

 

Mohlo by vás zaujímať: REPORTÁŽ Jano Baláž oslavoval sedemdesiatku a Netky boli v zákulisí megakoncertu!

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies