REPORTÁŽ: Miss Petra Siváková ide na svetovú súťaž Miss Supranational, Jozef Oklamčák do nej vkladá veľké nádeje!

NETKY.SK • 16 Jún 2024, 16:30 • 3 min
REPORTÁŽ: Miss Petra Siváková ide na svetovú súťaž Miss Supranational, Jozef Oklamčák do nej vkladá veľké nádeje!

Vicemiss Slovensko 2023 a najvyššia slovenská Miss Petra Siváková odchádza na prestížnu svetovú súťaž Miss Supranational 2024. Majiteľ licencie a zakladateľ Miss Slovensko Jozef Oklamčák verí, že na súťaži uspeje. Pozrite si reportáž Netiek, a dozviete sa, ako sa Petra pripravuje na súťaž, akú talentovú disciplínu si vybrala aj kto jej zostavuje tréningový plán!

slovakia

left justify in out

Najvyššia spomedzi všetkých finalistiek súťaže Miss Slovensko 2023 vyhrala pred rokom titul prvej Vicemiss Slovensko 2023 a zároveň titul EVA Miss Sympatia 2023. Presne rok po svojej korunovácii v súťaži teraz mieri 23-ročná modelka medzi celosvetovú konkurenciu.

Môj ostatný rok bol najmä plný príprav. Keďže svetová súťaž je takým mojim detským snom, chcela som počas celého svojho obdobia kraľovania urobiť maximum pre to, aby som na svetovú súťaž išla pripravená na 200 percent a odprezentovala naše krásne Slovensko na vysokej úrovni,“ konštatuje krásna Vicemiss Slovensko 2023 Petra Siváková

Petra Sivakova
Petra Sivakova
Zdroj: Vlado Anjel

Prestížna svetová súťaž Miss Supranational patrí medzi päť najvýznamnejších súťaží krásy na svete. Finále jubilejného 15. ročníka súťaže sa bude konať 6. júla 2024 v poľskom meste Nowy Sacz.

Do Petry vkladám obrovské nádeje. Keď porovnávam, kto na súťaži v minulosti uspel, tak to boli také exotické dievčatá z Indie či Južnej Ameriky. A práve Petra na mňa tak pôsobí. Čiže ju budú brať ako exotickú krásku z sveta. Na súťaži rozhoduje porota, mám s tým vlastnú skúsenosť, pretože som bol v minulosti jej členom,“ vysvetlil pre Netky Jozef Oklamčák, zakladateľ Miss Slovensko, riaditeľ súťaže Mister Slovensko a prezident  ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA.

 

Petra Sivakova Jozef Oklamčák
Petra Sivakova Jozef Oklamčák
Zdroj: Vlado Anjel

Petra Siváková sa venuje modelingu a založila si dokonca vlastnú značku šperkov. O svoj zovňajšok sa stará najmä správnym a zdravým stravovaním a tiež  cvičením.

Chcela som sa posunúť najmä osobnostne a verím, že to sa mi podarilo. Miss zo mňa urobila dámu a pomohla mi v realizácii mojich vízií do budúcna. Všetky ciele, ktoré sama sebe dávam sú dlhodobé. Jedným z mojich hlavných cieľov je momentálne svetová súťaž a práca na mojej vlastnej značke šperkov. Celý život sa riadim pravidlom: správaj sa k druhým tak, ako chceš aby sa iní správali k tebe. Myslím si, že aj vďaka tomu som celý život mala šťastie na ľudí,“ s úsmevom prezradila Petra Siváková.

Petra Siváková
Petra Siváková
Zdroj: Nina Skalíková (5)

Na súťaž si musia všetky delegátky pripraviť aj projekt spoločenskej zodpovednosti -  From the Ground up. Petra Siváková je veľkou milovníčkou psov, ktorých považuje za ochrancov a "strážnych anjelov". Jej projekt sa preto zameriava na pomoc a podporu týmto zvieratám, ktorých bezpodmienečná láska a oddanosť sú pre ňu nesmierne dôležité.

Okrem promenády v plavkách, vo večerných šatoch a množstva ďalších disciplín ma čaká talentová disciplína. Je voliteľná a ja som sa rozhodla do toho ísť. Budem hrať na gitare, rovnako ako na finále Miss Slovensko,“ teší sa na súťaž Petra Siváková.

 

Petra Sivakova
Petra Sivakova
Zdroj: Vlado Anjel

Delegátky počas príprav na finále čaká večer plný módy a talentov, Supra Model of the Year and Talent Show, kde Petra predvedie krásny čierny model šiat od návrhárky Jany Pištejovej. Pred samotným finále zas dôležité Preliminaries and National Costume Show. Unikátny národný kostým s motívmi slovenskej lúky pre Petru na mieru pripravil slovenský florista a dizajnér Robert Bartolen, etablovaný aj na medzinárodnej scéne. Na finále jubilejného 15. ročníka súťaže do poľského mesta Nowy Sacz pocestuje aj zakladateľ Miss Slovensko Jozef Oklamčák.
 
Okrem Petry máme na svetovej súťaži aj ďalšie „želiezko v ohni“, ktorým je Mister Slovenka Adam Palkovič. A po takmer mesačnej ceste po Japonsku, Číne a Taliansku musím konštatovať, že slovenskej kráse a Slovenkám sa nikto nevyrovná,“ uzatvoril Jozef Oklamčák, zakladateľ Miss Slovensko, riaditeľ súťaže Mister Slovensko a prezident  ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA.

Petra Siváková
Petra Siváková
Zdroj: Nina Skalíková

Petru Sivákovú, Miss Supranational Slovakia 2024 môžete podporiť viacerými spôsobmi. Na YouTube Miss Supranational organizátori zverejnili predstavovacie videá delegátok. Za 1 like môžu získať 1 bod, za komentár s použitím hastagov až 5 bodov. Stiahnite si zdarma aplikáciu Miss Supranational, kde bude bezprostredne po príchode delegátok do dejiska svetovej súťaže od 17. júna možnosť hlasovať za kandidátky a podporiť ich v súťaži. Každá výzva, ktorú Miss Supranational zverejní posúva adeptky bližšie k finále postup do TOP 24, a preto podpora slovenských ale aj zahraničných fanúšikov je veľmi dôležitá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Vlado Anjel
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies